02 Noi 2010

WebIT 2010 – Sofia, .BG

Digital4 News, Events posted by Digital4 Romania

WebIT Expo 2010Saptamana trecuta am fost prezenti la „the CEE’s  best attended and biggest annual event for digital marketing and online business” si anume WebIT Expo & Conferences 2010 in Sofia, Bulgaria. Ca este cel mai important eveniment anual de digital din zona nu mai putem pune la indoiala, pentru ca WebIT este deja la a doua editie, dupa inaugurarea facuta anul trecut, in plina criza economica. Sigur, ramane de vazut ce se va intampla in continuare, pentru ca de anul acesta avem si in Romania un eveniment de amploare pe digital, saptamana viitoare.


Numarul mare de participanti, speakerii de talie europeana si organizarea mai mult decat ok ne-au facut sa spunem ca intr-adevar a fost un eveniment reusit. Alaturi de „grei” ai industriei precum Tom Bowman de la BBC sau Andrey Sebrant de la Yandex am avut ocazia sa stam de vorba cu antreprenori de toate categoriile: de la reprezentanti ai companiilor din zona de affiliate marketing pana la reprezentati locali sau zonali ai producatorilor de software, de la specialisti si antreprenori in zona social media pana la companii din zona de imobiliare.
Un schimb fantastic de experienta si un mare plus: sa afli cum se fac bani din mediul digital in tarile vecine, ce este mainstream, ce este trend si ce este nisa in estul Europei. Bineinteles, pietele difera fundamental de la o tara la alta, de aici si diversitatea mare a modurilor de a monetiza zona de digital. Ca idee, lumea a fost curioasa vizavi de TOATE aspectele locale si aici imi aduc aminte ca la prezentarea pietei romanesti s-au primit cel putin doua intrebari despre zona de torrenti din Romania. Asta pe langa intrebari legate de zona de video si advertisingul clasic.

Avem pe lista si cateva evenimente „de online” din vest, dar am ramas la convingerea ca nu vom lipsi nici in anii urmatori de la WebIT din Bulgaria. Acestea fiind spuse, mai jos sunt cateva poze din timpul evenimentului:Tags: , , , ,

Un răspuns la “WebIT 2010 – Sofia, .BG”

  1. Tweets that mention Digital4 - New Media - The Blog -- Topsy.com spune:

    […] This post was mentioned on Twitter by Yo Media, Digital4 Romania. Digital4 Romania said: Pe blog: : WebIT 2010 – Sofia, .BG http://bit.ly/aS1eot […]

Lasă un răspuns