13 Mar 2013

Digital4 reprezinta exclusiv PeTeava.ro

Digital4 News, Portfolio posted by Digital4 Romania

Continuam cu noutati interesante si luna aceasta: D4 reprezinta exclusiv PeTeava.ro in 2013. :)

Asta inseamna ca abia asteptam sa rulam pentru tine preroll-uri (sau midroll-uri, sau postroll-uri :D) sau sa implementam proiecte de impact – Mosaic, User Wrap.

Mai jos comunicatul oficial care anunta parteneriatul. Daca te plictisesc comunicatele de presa poti sa asculti o melodie.

Bucuresti, 12 MARTIE 2013

Digital4 reprezinta exclusiv site-ul  de divertisment PETEAVA.RO

Bucuresti, 12 martie 2013: Digital4, regie de publicitate online independenta devine incepand cu luna martie 2013 unicul vanzator al spatiului publicitar de pe site-ul peTeava.ro.

peTeava.ro este un portal video romanesc bazat pe continut generat de utilizatori, lansat in 2007. Continutul este structurat pe 7 sectiuni principale: Muzica & Film, Divertisment, Cotidian, Sport, Calatorii, Gadget, Gura Lumii.  Platforma permite postarea simultana a 50 de fisiere video HD sau imagini cu dimensiuni de pana la 1GB sau 50 min. De asemenea, utilizatorii au la dispozitie spatiu nelimitat pentru galerii personale de imagini sau video. Site-ul are in prezent peste 150 000 useri inregistrati

“Incheierea parteneriatului cu peTeava.ro vine ca o urmare fireasca a colaborarii anterioare si  face parte din strategia de consolidare a portofoliului Digital4. Interesul crescut pentru formate video si proiecte de continut cu suport video recomanda PeTeava.ro drept unul dintre primele 3 site-uri video din Romania. Multumim partenerilor nostri de la PeTeava pentru increderea acordata.”, declara Gabriel Boaca, Managing Partner, Digital4.

“In urma unei colaborari foarte bune pe parcursul anilor anteriori, precum si a faptului ca ne-am dezvoltat impreuna sustinandu-ne reciproc in proiecte deosebite, am ales sa realizam acest parteneriat in exclusivitate pe termen lung. Dorim sa ne aratam astfel increderea si aprecierea pe care o avem pentru Digital4 si suntem convinsi ca vom avea o colaborare fructuoasa si vom dezvolta impreuna proiecte cu adevarat speciale pentru clientii nostri”. Mihaela Mineu, Project Manager peTeava.ro

Digital4 si peTeava.ro au dezvoltat impreuna proiecte speciale inedite pentru clienti ca Sprite sau Heineken, unele dintre ele fiind proiecte implementate in premiera pe piata din Romania. Dintre acestea amintim:

–       User Interaction Wrap, format ce aduce in plus fata de „site branding-ul” clasic interactiunea cu userul, acesta putandu-si alege varianta de background preferata.

–       Video Mosaic, proiect de integrare a mesajului publicitar cu contentul video al site-ului, mosaicul are un impact major asupra experientei de navigare a userului atat prin dimensiunile formatului cat si prin call–to–action-ul accentuat
 Despre Digital4

Digital4 este o regie de publicitate online cu un portofoliu de peste 90 de site-uri cu audienta din Romania. Bazandu-se pe o echipa tanara si cu experienta la nivel de top in domeniul online,  Digital4 ruleaza campanii pentru clienti precum Orange, Dacia Renault, Altex, Heineken, Petrom, Raiffeisen Bank, BRD.

 

Pentru mai multe informatii contactati:

Gabriel Boaca
Managing Partner
gabriel.boaca@digital4.ro
www.digital4.ro

 Tags: , , , , , ,

Lasă un răspuns