22 Ian 2013

Digital4 reprezinta exclusiv FLU.RO si FEMEI-MODERNE.RO

Digital4 News, Portfolio posted by Digital4 Romania

Am inceput 2013 cu obiective solide si un plan de actiune pe masura. Prima mutare din acest plan o reprezinta parteneriatul cu FLU.RO si FEMEI-MODERNE.RO, site-urile de lifestyle feminin detinute de MediaNet. O mica descriere a site-urilor:

FLU.RO
Un site cu traditie in zona de lifestyle feminin, cu ani de experienta si o echipa solida in spate. Cifrele de trafic pe luna DECEMBRIE 2012 indica peste 950 000 de utilizatori unici, situand site-ul in top 5 site-uri din categoria lifestyle feminin din Romania.

FEMEI-MODERNE.RO
Un site cu o ascensiune rapida si cu un potential enorm de dezvoltare, situat in jumatatea superioara a site-urilor de profil. Ultimele date de trafic indica peste 110 000 utilizatori unici pe luna pentru femei-moderne.ro

Mai jos aveti comunicatul oficial care anunta parteneriatul:

Digital4 reprezinta exclusiv site-urile de lifestyle feminin FLU.RO si FEMEI-MODERNE.RO

 Bucuresti, 23 ianuarie 2013:
Digital4, regie de publicitate online independenta, adauga in portofoliul sau incepand cu luna ianuarie 2013 site-urile Flu.ro si Femei-moderne.ro. Astfel Flu.ro devine siteul cu cei mai multi utilizatori unici – 951.673, din categoria lifestyle feminin a Digital4.

Flu.ro reprezinta o comunitate romaneasca, cu peste 40 000 de membri inscrisi, ce publica articole in zona de lifestyle feminine (moda,  frumusete, sanatate, fitness si dieta, dragoste si viata de cuplu). Siteul mai contine o sectiune bine documentata de retete culinare si ofera informatii despre programele TV, diverse evenimente culturale si magazine online cu produse dedicate femeilor.

“Incherierea parteneriatului cu Medianet  face parte din strategia pentru 2013 a Digital4, strategie ce vizeaza consolidarea portofoliului companiei pe zone esentiale de interes precum cooking, lifestyle feminine si business. Multumim MediaNet pentru increderea acordata.”, declara Gabriel Boaca, Managing Partner, Digital4.

 

Despre Digital4
Digital4 este o regie de publicitate online cu un portofoliu de peste 90 de site-uri cu audienta din Romania. Bazandu-se pe o echipa tanara si cu experienta la nivel de top in domeniul online,  Digital4 ruleaza campanii pentru clienti precum Orange, Dacia Renault, Altex, Heineken, Petrom, Raiffeisen Bank, BRD.

Despre Medianet
Medianet este o companie de software web based, ce activeaza pe piata din 2004. Printre cele mai importante site-uri ale companiei se numara:

ClubAfaceri.ro – portal B2B ce cuprinde un Catalog de Firme/Companii cu peste 40.000 de companii inscrise, un Catalog de Produse, zona de Discount si lichidari de stocuri, Licitatii publice, precum si o platforma bursiera care se concretizeaza in spatiu dedicat companiilor inscrise pentru a-si publica anunturile de vanzare/cumparare. Clubafaceri.ro atinge o audienta de 1,5 mil vizite / luna.

Allshops.ro – platforma de ecommerce care se adreseaza magazinelor online. Audienta Allshops.ro este de peste 600.000 vizite / luna

Banknews.ro – publicatie online care are ca scop informarea publicului interesat de domeniul financiar-bancar si care atinge o audienta de peste 300.000 vizite lunar.

Ghiseulbancar.ro – publicatie axata pe informatii si produse bancare
Flu.ro – portal pentru femeia care vrea sa fie mereu informata si in pas cu moda, pentru femeia cocheta si sigura pe sine. Si care este un “statement” prin simpla sa prezenta.
Femei-moderne.ro – revista online de lifestyle feminin.
Medicpentrutine.ro – revista online de sanatate si sfaturi medicale

Categoria de lifestyle feminin genereaza peste 1.8 milioane de vizite lunar.

In portofoliul detinut de Medianet se mai regasesc:
www.fondurieuropene.ro
www.newschannel.ro
www.agra.ro
www.casasibiroul.ro
www.cere.ro
www.programtv.ro
www.gmusiq.ro
www.BricoShop.ro

Pentru mai multe informatii contactati:
Gabriel Boaca
gabriel.boaca@digital4.ro
www.digital4.ro

 Tags: , ,

Lasă un răspuns