17 Apr 2010

Digital4 – partnership with Online Business Forum

Advertisers, Digital4 News, Ecommerce, Events, Mobile Marketing, News posted by Digital4 Romania

Digital4 reached an agreement with the organizer of the Online Business Forum (OBF) conference series, agreement meant to establish Digital4 as a stable partner for all the Online Business Forum events (Cluj, Brasov, Iasi…)

The OBF events started in 2009 as an initiative to provide entrepreneurs with more information regarding the new media opportunities for small businesses. After the four events in 2009, in 2010 the OBF will put in place eight local events. As a main partner Digital4 will  support and provide media coverage for all the OBF events.

Am inceput Online Business Forum din dorinta de a ajuta antreprenorii sa inteleaga si sa foloseasca mai bine mecanismele online. Mi-am dorit alaturi de mine companii care sa fie la fel de entuziaste, pentru ca sunt convins ca numai asa se poate face treaba, cu pasiune si energie. Este motivul pentru care ma bucur ca Digital4 a acceptat propunerea mea de parteneriat. Stiu ca avem acelasi scop – un Internet mai bun, un instrument care sa il foloseasca toata lumea. Ma bucur ca am alaturi prieteni buni si profesionisti. Rezultatul intreprinderii noastre o sa il socotim la finalul anului, insa pot previziona de acum succesul, pe baza experientelor anterioare. Va fi un an exceptional !

Claudiu Gamulescu, UNDERCLICK

For more information regarding the Online Business Forum and conference date please visit the OBF website.Tags: , , ,

Lasă un răspuns