20 Apr 2010

Online Advertising Course by Marketeer

Agencies & People, Events, News, Online Advertising posted by Digital4 Romania

There’s a full week for Marketeer and Doru Panaitescu this week, as they are starting another round of the Online Advertising Course focused on digital marketing.

This week Marketeer will open the doors for all the people interested in the digital domain (from digital marketing and online advertising to media planning and new media trends/opportunities). Doru Panaitescu will present useful information for marketing/brand managers, media buyers and planners, media salesmen, online publishers, interactive media specialists, e-commerce players. If you are in one of the above categories you should definitely know the following:

  • The course will take place in 21-22 April 2010 in Bucharest, at the HOTNEWS HQ ( Calea Victoriei nr. 21-23, etaj 4, Sector 1 )
  • You can find more details or you can register on their website
  • The course is 395 EUR + VAT for a full pass (2 days) or 295 EUR + VAT (1 day)
  • You can get a 15% discount if you mention that you read about the course on the Digital4 blog (promotional code is digital4)

Doru was kind to give us some insights regarding his experiences and his goals with the Online Advertising Course, so here it is [RO]:

Primul meu training despre Internet a fost prin 2004, cand am sustinut cursantilor de la Centrul pentru Jurnalism Independent cateva prelegeri despre Internet si Internet Advertising. //De atunci am pierdut sirul oamenilor care m-au ascultat cel putin o data vorbind, dand din maini si bucurandu-ma de fiecare data atunci cand povestesc despre publicitate online. Din 2007 fac cursuri specializate de publicitate online si sincer am stat putin in cumpana daca sa ies cu aceste cursuri la liber, pentru publicul larg.

Insa valul de cereri de saptamana trecuta m-a facut sa realizez adevarata dimensiune a cererii pentru astfel de cursuri. Piata de publicitate online are nevoie de asa ceva. Mai mult, aproape toti cursantii de saptamana trecuta si-au exprimat dorinta de a participa la cursul de avansati, pe care il am in pregatire.

Cred ca piata de publicitate online din Romania a ajuns la un nivel la care asteptarile tuturor jucatorilor pietei sunt destul de mari. Fie ca esti client, agentie, vanzator specializat sau detinator de spatii media online, trebuie sa stii cum functioneaza aceasta piata, care sunt actorii ei, care sunt informatiile fundamentale pe care trebuie sa iti cladesti cei X ani de experienta pe care ii scrii in orice CV.

Si pe mine ma bucura enorm faptul ca pot contribui cu cei aproape 12 ani de online marketing compresati in doua zile de curs utile tuturor. Se spune ca entuziasmul este molipsitor. Vreau sa va imbolnavesc de online marketing, sa va prezint cat mai multe din pragurile in care eu am dat deja cu capul. Iar in final si voi sa intelegeti si sa incepeti sa fructificati cat mai eficient oportunitatile create de “norul digital” in care consumatorii de azi misuna. – Doru PANAITESCU, Digital Consultant

Besides what Doru intends to create with this course we found out what some of  his graduates think about the content:

Pentru un publisher traditional de print , care mai este si local , piata de on-line reprezenta o adevarata „piatra de incercare. Doru m-a ajutat atat pe mine cat si echipa sa intelegem mult mai bine acest fenomen si rapiditatea cu care se dezvolta . Si ca o ultima apreciere, as vrea sa mentionez stilul original de desfasurare al training-ului care prin exemplele practice si latura interactiva, te convinge ca on-line-ul va devini mediul preferat de clientii de publicitate. – Monica TRUSCA, GM Inform Media

Lumea online vorbeste o limba aparte, pe care trebuie sa o inveti de la zero. Odata ce o stii, trebuie sa o exersezi si sa o perfectionezi permanent pentru ca se modifica repede. Pe mine, cursul sustinut de Doru m-a invatat sa o inteleg dar mi-e teama ca stapanesc o versiune depasita deja si ca trebuie sa ma intalnesc cu Doru curand – Radu BUDES, Managing Partner Splendid Media Group

In primul rand, cursul ne-a format baza de cunostinte necesare pentru a lucra in mod profesionist in online advertising. In al doilea rand, studiile de caz si informatiile primite ne-au ajutat atat in negocierea cu furnizorii de spatii media online, cat si in pregatirea unor proiecte interesante si adecvate pentru clientii nostri. Planningul si evaluarea corecta a campaniilor online reprezinta un alt mare beneficiu dobandit in urma cursurilor predate de Doru.
Pe de alta parte, nu pot sa nu mentionez faptul ca metoda de predare este eficientizata prin caracterul interactiv, fara teorie inutila si plictisitoare. – Gabriel ENACHE, GM COGEP

If you decide to register for the Online Advertising Course by Marketeer and Doru Panaitescu don’t forget to use the promotional code digital4 in order to use the 15% discount!Tags: , , ,

Lasă un răspuns