11 Feb 2011

JocurileMele.ro in SATI

Digital4 News, Portfolio, Publishers posted by Digital4 Romania

JocurileMele.ro este monitorizat SATI incepand din 2011 prin Digital4 si rezultatele se pot accesa pe pagina oficiala a Departamentului de Internet. Astfel JocurileMele.ro se adauga celorlalte site-uri din portofoliul Digital4 care au intrat in SATI de-a lungul anului 2010.

Asa cum bine zice Costin Pietraru – owner – JocurileMele.ro s-a clasat pe „pozitia 130 din cele 295 websiteuri listate in clasamentul SATI (clasament in ordinea numarului de unici lunari)„. Pe nisa lui, JOCURI, site-ul s-a clasat pe un meritat loc 3, la distanta mare de liderii categoriei, dar peste site-uri cu traditie si reprezentare offline ca level.ro (revista de jocuri cu traditie), pgl.ro (ComputerGames), sportoquiz.ro (ApropoMedia).

JocurileMele.ro a fost lansat in 2007 si a avut o crestere spectaculoasa in 2009; in 2010 cresterea s-a aplatizat (+12% utilizatori unici), dar a venit si recunoasterea din partea advertiserilor: clienti precum ORANGE, Petrom, BCR, ING, Nestle au desfasurat campanii publicitare prin intermediul JocurileMele.ro. Profilul demografic il recomanda ca un site potrivit pentru zonele de copii/parinti, tineri si chiar si lifestyle feminin.

Posibilitatile de promovare pe JocurileMele.ro sunt multiple: de la display advertising (bannere clasice, etc), cuvinte subliniate (contextual), site branding/skin pana la proiecte speciale complexe cu integrare/creatie de jocuri dedicate, promovare in jocuri (gamevertising) si concursuri cu premii.Tags: , , ,

Lasă un răspuns